×
Teisinė informacija

Kai lankotės bet kurioje svetainėje, ji gali laikyti arba gauti informaciją iš naršyklės, daugiausia "slapukų" formoje. Ši informacija, kuri gali būti apie jus, jūsų nustatymus ar jūsų įrenginį (kompiuterį, planšetinį kompiuterį arba mobilųjį telefoną), dažniausiai naudojama tam, kad svetainė veiktų, kaip tikitės. Daugiau informacijos apie tai, kaip mes naudojame slapukus šioje svetainėje, ir užkirsti kelią nepageidaujamiems slapukams, galite spustelėti žemiau esančias kategorijų antraštes. Tačiau jei tai atliksite, tai gali turėti įtakos jūsų patirčiai svetainėje ir paslaugoms, kurias mes galime pasiūlyti.

 

Maisto žaliavų perdirbimo klausimai, užtikrinant maksimalų naudingų savybių išsaugojimą ir jų komponentų prieinamumo didinimas, verčia nuolat tobulinti perdirbimo technologijas.

Nauja technologija, pagrįsta:

ĮVAIRIŲ FIZIKINIŲ VEIKSNIŲ POVEIKIU, KURIUO ATIDAROMOS DUMBLIŲ LĄSTELĖS IR 
IŠLAISVINAMOS MOLEKULĖS

Šis technologinis būdas leidžia išsaugoti molekules „GYVAS“, arba kalbant moksline kalba „NATŪRALIAS“

Dumblių produktai, pagaminti taikant šią technologiją

LENGVAI ĮSISAVINAMI IR PASIŽYMI DIDELIU GYDOMUOJU - PREVENCINIU EFEKTYVUMU.

Iš aplinkos surinktos žaliavos turi būti specialiai apdorojamos, kad nuo dumblių paviršiaus būtų pašalintos gleivės, kuriose yra mikroorganizmų ir sunkiųjų metalų pėdsakų. 

Unikali įranga, specialus vandens apdorojimas ir naudojamas ozonas užtikrina, kad žaliavos taptų saugiomis.

Rezultatas yra gelio tipo produktas, turintis visą spektrą biologiškai aktyvių medžiagų, kurios randamos dumbliuose.

Naujos paskyros sukūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti arba Atstatyti slaptažodį